Nieuwe datum cursusdag 2023

We ontvangen regelmatig vragen over nieuwe data voor cursusdagen voor de Hoepeltraining bij Eetstoornissen.

Op dit moment staat er voor 2023 een cursusdag op de planning op 12 mei van 9 tot 17 uur, inclusief lunch en borrel.

De cursus wordt gegeven door José Bonekamp (PMTer), Manja Engel (Onderzoeker/ervaringsdeskundige) en Anouk Keizer (Onderzoeker). De locatie wordt later bekend gemaakt, deze zal in (de omgeving van) Utrecht zijn.

Deelname aan een cursusdag kost 900 euro, de cursus wordt geaccrediteerd voor 8 punten.

Tijdens de cursusdag wordt de methode van de Hoepeltraining aangeleerd voor de klinische praktijk. Hierin wordt stilgestaan bij de wetenschappelijke achtergrond, het protocol van de training en reacties vanuit de praktijk. Deelnemers krijgen het protocol en een complete set hoepels mee. Daarnaast krijgen deelnemers ook automatisch een uitnodiging voor de intervisie die een aantal maanden na de cursusdag georganiseerd wordt. Na de cursusdag zijn deelnemers in staat om zelfstandig de Hoepeltraining voor Eetstoornissen toe te passen.

De cursusdag is bedoeld voor psychomotorisch therapeuten die werken met eetstoornis patiënten met een vertekend lichaamsbeeld. Per cursusdag zijn er maximaal tien plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Anouk op a.keizer@uu.nl. Mocht je nog vragen hebben, mail dan ook gerust.