Cursusdag hoepeltraining

Na vele jaren werk is de Hoepeltraining voor Eetstoornissen een feit. De Hoepeltraining is een interventie met wetenschappelijk basis en het effect hiervan is ook uit onderzoek gebleken. De Hoepeltraining voor Eetstoornissen volgt een nauwkeurig opgezet protocol waardoor een cursus noodzakelijk is.

Tijdens deze cursusdag wordt de methode van de Hoepeltraining aangeleerd voor de klinische praktijk. Hierin wordt stilgestaan bij de wetenschappelijke achtergrond, het protocol van de training en reacties vanuit de praktijk. Deelnemers krijgen het protocol en een complete set hoepels mee. Daarnaast krijgen deelnemers ook automatisch een uitnodiging voor de intervisie die over een aantal maanden georganiseerd wordt.

Deze training is bedoeld voor psychomotorisch therapeuten die werken met eetstoornis patiënten met een vertekend lichaamsbeeld. Kosten van de trainingsdag inclusief materiaal en intervisie bedragen €850,-. Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan via onderstaande link.

Wanneer:
Vrijdag 8 februari, 9.00-16.00u (incl. lunch en borrel)

Waar:
Altrecht Eetstoornissen Rintveld, Wenshoek 6, Zeist

Wat:
Theorie, praktijk, een eigen set hoepels en een protocol

Wat nog meer:
Een intervisie-bijeenkomst om ervaringen uit te wisselen (na een aantal maanden)

Accreditatie:
De training wordt geaccrediteerd voor 8 punten

Schrijf je hier in

One Reply to “Cursusdag hoepeltraining”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.